siimon Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Czy w narodzie było by zainteresowanie ciuchami forumowymi? Ostania akcja to chyba 3 lata temu była, ubrania pewnie się już "znosiły". Z tego co pamiętam to całkiem dobrze sprawdziła się formuła: 1. badamy zainteresowanie 2. wybieramy ochotnika lub dwóch do menedżowania 3. zgłaszamy projekty do konkursu 4. jednocześnie szukamy producenta 5. wyłaniamy zwycięski projekt (chętnie w dwóch wersjach kolorystycznych) 6. robimy listę chętnych 7. szacujemy dokładny koszt 8. jedziemy z przelewami i zamówieniem 9. ochotnik rozsyła ciuchy do wszystkich 10. lansujemy się na dzielni tudzież maratonach pozdr Sz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Biorąc pod uwagę moją absencję na nie zawiele się przydam, jednakowoż, bardzo chętnie bym nabył: koszulki sportowe, typowo rowerowe koszulki cywilne, do wyjścia na co dzień nie tylko do kręcenia Nie pogardziłbym także wyrobem dziewiarskim z loginem usera etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Komplecik rowerowy w znośnej grafice i kolorystyce chętnie bym skubnął. Do dziś mam strój z przedostatniego rzutu. O dziwo nie rozpadł się a tę cienką wkładkę uważam za jedną z najlepszych jakie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 No to wygląda na to, że pkt 1. WYNIK NEGATYWNY. Tym samym kolejne nie mają sensu. Zamawiam stroje drożyny szpiku, trudno będzie logo forum szosowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Też chętnie przytuliłbym zestaw na lato Może prośba do modów od podpięcie/ wyróżnienie tudzież przeniesienie tematu w odzież rowerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 +1 do chętnych na zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Byłbym zainteresowany zestawem na zarówno na lato jak i jesień. 10. lansujemy się na dzielni tudzież maratonach Biorąc pod uwagę zainteresowanie, w modzie chyba teraz jest wdzianko vintage, broda na hipstera, city cruiser i bezglutenowe pierożki w koszyku na kierownicy... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Jeszcze izotoniki bezkofeinowe i z jagodami Goi A może jakiś grafik ogarnie projekciki jakieś bo mój talent graficzny jest chyba niezbyt wystarczający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.