mr2000rr Napisano 20 Kwietnia 2016 Napisano 20 Kwietnia 2016 Chciałbym prosić i pomoc w dobrze obręczy i szprych do kół 26". Opony jakie będą założone to Schwalbe Fat Frank 26x2.35. Piasta przód prawdopodobnie któraś z Sturmer Archer z hamulcem bębnowym. Piasta tył z torpedo Velostel lub coś tego typu. Potrzebuję do tego dobrać w miarę szerokie obręcze tak aby komponowały się dobrze z tymi oponami, fajnie jakby były oczkowane bo chyba są mocniejsze?Do tego jakieś szprychy. Ogólnie chciałbym żeby całość była w miarę wytrzymała, będzie to założone do board trackera, jazda praktycznie tylko po asfalcie, ewentualnie jakaś droga utwardzona. Zależy mi też aby obręcze były w chromie, lub jeśli są w kolorach do wyboru to wtedy czarne lub czerwone, koniecznie bez napisów, lub z naklejkami, które można będzie odkleić. Cudów nie oczekuję, fajnie jakby się zmieścić w przedziale 250zł, im taniej tym lepiej. Z tego co patrzyłem pobieżnie to jest dużo aukcji obręczy Dartmoor Fortress.Proszę wypowiedzcie się jakie obręcze i szprychy były by najlepsze.
mr2000rr Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Napisano 21 Kwietnia 2016 naprawdę nikt nic? Polećcie chociaż jakieś obręcze które są warte uwagi powiedzmy 40-100zł sztuka, bo nie mam rozeznania kompletnie. Szprychy już mi tam znajomy dobierze jakieś w miarę dobre.
mr2000rr Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Napisano 22 Kwietnia 2016 Acha no tak, zapomniałem zaznaczyć że piasta tył jak i przód będą pod 36 szprych, więc te obręcze się nie nadadzą.
mr2000rr Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Napisano 22 Kwietnia 2016 Temat można zamknąć, poprzeglądałem dostępne obręcze i wezmę czarne Dartmoor Raider. Powinny być niezłe, opinie mają dobre.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.