szakalq Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, Ile mogę dostać za rower: http://www.unibike.pl/unibike2014/crossfirelds.html Rower praktycznie nie jeżdżony - 3 przejażdżki, jakieś 50 km przejechane od nowości - garażowany, nie zniszczony - wygląda jak nowy tyle ze stał, kupiony dokładnie 2 lata temu. Rower kupiony w sklepie z papierami itd. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez szakalq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabZIRO Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 max. tysiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakalq Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Za 1000 zł, to nie opłaca mi się go sprzedawać, myślałem minimum 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) W tamtym roku sprzedawałem rower zbudowany na ramie Kross Hexagon x1. Osprzęt pełne Alivio amortyzator RST First(około 1000zł ) Przejechałem na mim około 3000km Zgadnij ile dostałem? 1200zł Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakalq Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Miałem ofertę za 1250 zł, ale nie sprzedałem, szkoda za takie pieniądze. Za nowy dobry rower trzeba sporo zapłacić, po roku, dwóch latach nie opłaca się sprzedawać, samochody tak szybko nie tracą na wartości Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi