kazijk Napisano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam planuje zakup roweru 29 . Możecie mi podpowiedzieć czy opłaca się brać tego speca z aukcji? Osprzęt Xt hamulce magura , amortyzator reba Mogę podesłać więcej zdjęć jak ktoś chce pomóc http://olx.pl/oferta/rower-mtb-specialized-stumpjumper-comp-carbon-29-CID767-IDeNZQb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Zimą 9 k było okazyjną ceną sklepową na fabrycznie nowy model z 2015 roku. Czy sprzedający zejdzie jeszcze z ceny Jeśli Ci to ułatwi podjęcie decyzji, to dla porównania : http://allegro.pl/rower-specialized-stumpjumper-comp-29-2013-carbon-i6105777697.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Zszedł do 5000 zl. Boje się ze rama może być z chin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Może nie będzie z Chin, ale dobrze by było jednak zobaczyć rower przed zakupem i ocenić stan ramy i napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Ok a jeśli wszystko jest sprawne to się opłaca brać? Martwi mnie to że koła są chyba składane obręcze chyba specialized i piasta novatec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 19 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Jeżeli rama gdzieś porządnie nie oberwała i osprzęt nie kwalifikuje się natychmiast do wymiany, to myślę że się opłaca. Jednak podkreślam jeszcze raz - warto by było obejrzeć rower przed zakupem ( to zdjęcie słabej jakości daje nieco do myślenia ). Koła są składane, bo zazwyczaj właściciel chce mieć ulepszony, a więc lżejszy i mocniejszy zestaw - niewykluczone, że właśnie tak było w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazijk Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 A jest możliwość żeby rama miała mikropęknięcia których nie da się zobaczyć ? Np gościu przykręcał podzespoły do ramy bez klucza niutonometrycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi