snoopster Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Rewolucją dla mnie bybyla nakrętka gdzie moge ja przekręcić tak zeby laciala albo sama woda albo izotonik i taki bidon bym kupil. Przeważnie sam izotonik zaklera mi usta stąd zmiana na wode co drugi łyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorasop Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 WOW świetny pomysł - tylko jak go zrealizować. Spróbuj zająć się tym tematem, może coś z tego będzie? Może wystarczy jak będziesz miał mniej lepki (słodzony) izotonik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Może wystarczy jak będziesz miał mniej lepki (słodzony) izotonik. Jest na to rada - wrzucić pół tabletki zamiast całej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoopster Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Raczej nie. Izotoniki przynoszą efekty jeżeli rozrobione sa we właściwych proporcjach, przede wszystkim te z proszku, inaczej mozesz pic sama wodę łyżką cukru WOW świetny pomysł - tylko jak go zrealizować. Spróbuj zająć się tym tematem, może coś z tego będzie? Może wystarczy jak będziesz miał mniej lepki (słodzony) izotonik.A jaki to problem bidon 750ml podzielić na pół i zrobić mechanizm obracany w nakretce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Jak się pije na przemian z wodą co drugi łyk to zaburzenie proporcji następuje w żołądku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastershake Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Nie wiem czy zauważyliście ale akurat butelki PET to produkt który dość łatwo poddaje się powtórnemu przetworzeniu, to raz. Dwa - pojawiają się głosy że ich wielokrotne używanie może mieć niekorzystny wpływ na zdrowie, stąd modne ostatnio butelki na wodę wielokrotnego użytku z innych materiałów. Trzy - podejrzewam że zakrętek nie będzie można przetworzyć bo na poglądowym zdjęciu wyglądają na połączenie plastiku różnego rodzaj i nie wiem czy nie z innymi elementami. Także element ekologiczny jest niezbyt trafiony. Ciągle przemawia do mnie bidon i tabletki. "Fajne"? Poważnie? Cała prezentacja na polakpotrafi odstrasza, ciężko sprzedać coś nowego, zwłaszcza z zachętą w formie stockowych obrazków. Ogólnie chcecie ok 140 k pln za produkt, który na zdjęciach jest źle wykonany (ta naklejka jest krzywo naklejona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.