TrueFaith Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Cześć.Planuję przeskoczyć na koła 29 i ramę 23, na początku chciałem zmienić samą ramę w swoim sprzęcie ale stwierdziłem, że lepiej będzie to sprzedać w całości. Tutaj fotki:https://drive.google.com/folderview?id=0B-wBhC8o7auLZU1PZjA4RnVHOVk&usp=sharingNapęd ma kilka lat, jest regularnie czyszczony i smarowany, teraz akurat wszystko zasyfione bo pogoda w ostatnim miesiącu była słaba. Działa bardzo dobrze, po regulacji nic nie przeskakuje przy mocniejszym depnięciu, przełożenia wchodzą lepiej niż na nowiutkich Acerach u kolegi.Większość sprzętu widać: Raidon z blokadą na manetce, Accent El Nino 19", koła 26" z tyłu piasta Deore z przodu kupowane koło pewnie z jakimś noname ale chodzi idealnie już 2 lata, klocki Authora 3CC niedawno kupione, linki i pancerze niedawno kupione, siodełko San Marco Blaze w średnim stanie (trzeba podkleić z jednej strony), klamkomanetki Altus, pedały Dartmoor Stream, gripy skręcane gumowe jakieś tanie ale bardzo dobre w porównaniu do tego co testowałem. Oponki Continental Race King 2.2 drut.Sprzęt wizualnie lekko zmęczony, trzeba by to wszystko porządnie umyć nasmarować i robiłoby lepszy efekt. Ile za takie coś mógłbym dostać? Myślicie, że ktoś będzie zainteresowany? https://drive.google.com/folderview?id=0B-wBhC8o7auLanNlZ1ZOSjlaa2s&usp=sharing
dran2 Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Umyj to, w takim stanie za darmo bym nie wziął.
TrueFaith Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Napisano 18 Kwietnia 2016 To to wiem, w środę mam wolne więc będzie myju i podstawowy serwis, zrobię też nowe foty bo te były na szybko tylko do tego tematu. Chciałbym tylko wiedzieć ile mniej więcej mogę za to wołać lub od ilu dać licytację
dran2 Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Nie wiem, nic nie widać spod brudu. Jakbyś samochód chciał sprzedać też byś takie zdjęcia pokazał i pytał ludzi ile to warte? Jedyne o czym te zdjęcia świadczą to że nie dbasz o sprzęt.
TrueFaith Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 Nie wiem, nic nie widać spod brudu. Jakbyś samochód chciał sprzedać też byś takie zdjęcia pokazał i pytał ludzi ile to warte? Jedyne o czym te zdjęcia świadczą to że nie dbasz o sprzęt. Widać napęd, widać bieżnik opon, widać to co jest porysowane. Co dokładnie miało by być widoczne? Btw. ciekawe czy ty myjesz rower codziennie w taką pogodę mieszkając w bloku imo 600-700 zł Serio tak mało? Za same opony, pedała, siodełko, klamkomanetki i klocki dałem w tamtym roku ponad 300zł, jakieś 2-3 lata temu za amor i ramę ponad 800. Z tego co patrzyłem na używki to po 1000zł są jeszcze takie na alivio i xcm'ach lub podobnych kombinacjach Nowe foty: https://drive.google.com/folderview?id=0B-wBhC8o7auLanNlZ1ZOSjlaa2s&usp=sharing Jeszcze smarowanie, regulacja będzie, może łańcuch nowy kupię
ralfbutton Napisano 20 Kwietnia 2016 Napisano 20 Kwietnia 2016 To rynek weryfikuje rzeczywistą wartość roweru. Ja niedawno z niemałym trudem sprzedałem Crossa w super stanie na osprzęcie Deore/XT z nowymi hamulcami AVID SD7, nowym siodłem Selle, nowym widelcem, oponami Schwalbe Racing Ralph - uzyskałem ok 1200 zł.
TrueFaith Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Napisano 21 Kwietnia 2016 To jak, wypowie się ktoś jeszcze?
gtb Napisano 21 Kwietnia 2016 Napisano 21 Kwietnia 2016 Granice 700 , max.800 o ile znajdzie się odpowiedni amator. Dla potencjalnego nabywcy (nie znającego się na sprzęcie) na dzień dobry odstrasza brak tarczowych hamulców (i nic z tego że będą kiepskie , ale tarcze ) no i marka (Accent nie robi na znajomkach takiego efektu WOW jak Cube , Giant czy Merida). Na próbę wystaw na allegro do licytacji z ceną minimalną , rynek zweryfikuje wartość a jeśli minimalnej nie osiągnie to nie musisz sprzedawać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.