MrSeler Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Dziewczyna potrzebuje roweru i upiera się na klasyczny góral, bo źle jej się jeździ na miejskich. Polećcie proszę coś do 500zł, rower może być używany. Jeśli ktoś byłby w stanie podać jakieś konkretne modele, to będę przeszukiwał aukcje i olx. Z góry dziękuję. Cytuj
Roxorloops Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Do 500zł nie da się powiedzieć czego masz szukać. Ustaw zakres pieniężny i szukaj, wybierz parę twoim zdaniem najlepszych, podlinkuj, wypowiemy się. Raczej nikomu nie będzie się chciało szukać staroci na aukcjach za Ciebie. Cytuj
Pablo59 Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Zanim kupicie "tzw. MTB" - posadź ją na rowerze crossowym z odpowiedniej wielkości ramą - pewnie zmieni zdanie :) A bez znajomości "na wejściu" wzrostu ani długości nogi to nie ma w ogóle o czym mówić ... Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Pablo59 Cytuj
MrSeler Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Napisano 18 Kwietnia 2016 Zanim kupicie "tzw. MTB" - posadź ją na rowerze crossowym z odpowiedniej wielkości ramą - pewnie zmieni zdanie :) A bez znajomości "na wejściu" wzrostu ani długości nogi to nie ma w ogóle o czym mówić ... Rzeczywiście!! crossowy też jak najbardziej się sprawdzi. Wzrostu 167 a z nogą kłopot, bo śpi, a ja nawet nie wiem gdzie centymetr. Jutro napiszę =] jak to wygląda? miasto mi odpowiada, bo to nasze http://olx.pl/oferta/rower-damka-giant-CID767-IDbFtlW.html#1bc82be6d4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi