Skocz do zawartości

[kierownica, podkładki] potrzebuję Waszej pomocy.

Rutek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam taki problem, niedawno zakupiłem nowy rower i mam w nim zbyt wysoko kierownicę (są 3 podkładki, które można by wyjąć), z tym że niechcę ich przekładać nad mostek, ale kompletnie wywalić, można tak? (jeżeli tak to proszę o wyjaśnienie). Dzięki.

Napisano

Możesz wywalic ale wtedy musisz przyciac rure sterową.

Także z reguly stosuje sie podkladki zeby gdyby co miec pole manewru naprzyklad przy zmianie ramy na nową.

Napisano

niepowiem że mi to trochę somplikowało sprawę, ciąć w nowym rowerze? jakoś mi się to nie uśmiecha, w końcu gwarancję mam i niechce jej stracic.

Napisano

Gwary nie stracisz na bank :) . A jak się obawiasz ze stracisz to idz do sklepu w ktorym kupiłes i popors o skrocenie rury sterowej bo chcesz obnizyc kierownice troszke. Ale uwazam ze powinienes jednak przełozyc podkladki..bo pozniej jak bys chciał podniesc kierownice to juz nie bedziesz mogł.

Napisano

Ja mam mostek na minus i jeszcze teraz niedawno dalem sobie 2 podkladki na mostek :D Mnie sie to podoba ,ale to niz znaczy ,ze kazdemu musi :) Jesli nie chcesz podkladek to idz do tego sklepu rowerowego i powiedz im ,zeby ci przycieli ta rure :)

Gość BikerFG
Napisano

w poprzednim garym pierwsze co to obnizylem mostek (przelozylem podkladki), bez ciecia rury:

tioga_octagon5.jpg

tioga_octagon6.jpg

Napisano

pozwolicie że podepne się pod temat.

mam dość odwrotny problem, chcialbym podnieść sobie kierownice o jakies 2 cm, mostek mam na minus, jak dam na plus to podnosze kierownice o ponad 5-6 cm a to za dużo. Jest jakiś inny sposób na podniesienie jej?

Napisano

pozwolicie że podepne się pod temat.

mam dość odwrotny problem, chcialbym podnieść sobie kierownice o jakies 2 cm, mostek mam na minus, jak dam na plus to podnosze kierownice o ponad 5-6 cm a to za dużo. Jest jakiś inny sposób na podniesienie jej?

Jeżeli nie masz wystarczająco długiej rury sterowej to nie mozesz..mozesz co najwyzej kupic inny mostek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...