Skocz do zawartości

[Spodenki] Na szelkach do 400 zł

Abihabi87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam lycra / spodenek na szelkach do 400 zł.

Na tą chwile wstępnie przymieszam się do Endury FS260 Pro BIBSHORTS.

Jeśli coś lepszego lub godnego uwagi znacie lub polecacie to dajcie znać

I drugie pytanie takie

Przy sikaniu trzeba zdejmować szelki czy wystarczy nogawkę odchylić ?

Napisano

Jeżdżę od trzech tygodni w spodniach, jak dotąd najlepszych jakie miałem. http://sporto.com.pl/p/95/6556/craft-16-orica-green-edge-spodenki-rowerowe-1904466-meskie-spodenki-krotkie-odziez-kolarstwo.html Dopracowane w każdym calu. Bardzo wygodna wkładka. Wygląda na solidną. Ale prawie wszystko co nowe, dobrze wygląda. Liczę na to, że spodnie będą trwałe. Cena za spodenki kolarskie jak dla mnie maksymalna, na jaką sobie pozwoliłem.

Napisano

Ja jeździłem na:

-Rogelli

-BCM Novatex

-Craft

-Cirvit

Polecam Crafta a do treningów na codzień BCM Novatex z czerwoną wkładką, reszta mi nie podpasowała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.