Skocz do zawartości

[śląsk]nowy towarzysz

nina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam kolezanke,ale ona boi sie miejskich drog

Potrafie zasuwac i pokonac wiele kilometrow w ciagu calego dnia

Wiec gdyby pogoda w pazdzierniku dopisala

Nie preferuje skal i gor

Skoro masz tyle wymagań :) to wymyśl trasę, która by Tobie najbardizej odpowiadała, a chętni na pewno się znajdą na wypad.

Ja w sobotę jadę z kuzynem do Bytomia, na te całe Dolomity (niby faje trasy), się pojedzie sie zobaczy :), więc jak masz ochotę i czas to zapraszamy!

Napisano

czy ktos dwie kropki przygarnie?

Mam kolezanke,ale ona boi sie miejskich drog,a czasem by do celu dotrzec treba przejechac przez miasto.

Druga to z Cz-wy do mnie przyjezdza z rowerem,ale wiadomo niebawem nasz raj sie skonczy i zostane osamotniona :confused:

Kondycja moja jest srednia w sumie choc potrafie zasuwac i pokonac wiele kilometrow w ciagu calego dnia :)

Wiec gdyby pogoda w pazdzierniku dopisala...

Nie preferuje skal i gor (to wole osobiscie deptac na miejscu niz zjezdzac na rowerze ktory czasem sie sypie :D )

Biedronka skoro dajesz rady pokonać wiele kilometrów to moze skusisz się na weekendowy wyjazd do ustronia, wisły, szczyrku. Trasa nie jest ciezka tylko duzo kilometrów, wiecej informacji znajdziesz w wątku "katowice wspólna jazda"

Ja w sobotę jadę z kuzynem do Bytomia, na te całe Dolomity (niby faje trasy), się pojedzie sie zobaczy :D, więc jak masz ochotę i czas to zapraszamy!

Witczer, na dolomity pojedziesz innym razem, tam nie potrzeba wiele czasu. 2 godzinki i przejedziesz to wzdłuż i wszerz, jest ładnie ale krótko.

• 4 lata później...
Napisano

Chlopcy ta Pani ma dopiero 2 posty na forum...

Zaopatrzcie sie w dobry sprzęt do walki w miejscu spotkania :D

Moze byc nieciekawie,ale tylko moze byc, bo nie mówie,ze ta pani nie chce jezdzić.

Zdziwiłbyś się jak czasem takie Panie amatorki, co czasem mają na swoim koncie 2-3 posty potrafia człowiekowi dać w dupę...

Pozdrawiam, M.

Napisano

Czesc,

Jest moze ktos kto jezdzi czasem na trasach dla niezbyt wymagających? :(

Jesli tak chetnie sie przyłacze, sama nie mam konkretnego planu, nie wiemn czy taką jazde rekreacyjną bierzecie w ogóle pod uwage.. Jakas chętna/y? To czekam na odzew :). Pozdrawiam

zapraszam na wypadzik do krakowa....

Napisano

To chyba jakieś zorganizowane wykopki :D Ile jeszcze "odgrzejecie" tematów z 2006? A ja się pytam gdzie są moderatorzy - pewnie na urlopach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...