Witcher Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 Mam kolezanke,ale ona boi sie miejskich drog Potrafie zasuwac i pokonac wiele kilometrow w ciagu calego dnia Wiec gdyby pogoda w pazdzierniku dopisala Nie preferuje skal i gor Skoro masz tyle wymagań to wymyśl trasę, która by Tobie najbardizej odpowiadała, a chętni na pewno się znajdą na wypad. Ja w sobotę jadę z kuzynem do Bytomia, na te całe Dolomity (niby faje trasy), się pojedzie sie zobaczy , więc jak masz ochotę i czas to zapraszamy!
Biedronca v4 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 dam znac bo nie wiem czy do Opola nie pojade.. Jakby co pisz na priv gdzie i o ktorej :] Wstepnie proponuje spotkac sie na pl.Sikorskiego
GeeRbiL Napisano 28 Września 2006 Napisano 28 Września 2006 czy ktos dwie kropki przygarnie? Mam kolezanke,ale ona boi sie miejskich drog,a czasem by do celu dotrzec treba przejechac przez miasto. Druga to z Cz-wy do mnie przyjezdza z rowerem,ale wiadomo niebawem nasz raj sie skonczy i zostane osamotniona Kondycja moja jest srednia w sumie choc potrafie zasuwac i pokonac wiele kilometrow w ciagu calego dnia Wiec gdyby pogoda w pazdzierniku dopisala... Nie preferuje skal i gor (to wole osobiscie deptac na miejscu niz zjezdzac na rowerze ktory czasem sie sypie ) Biedronka skoro dajesz rady pokonać wiele kilometrów to moze skusisz się na weekendowy wyjazd do ustronia, wisły, szczyrku. Trasa nie jest ciezka tylko duzo kilometrów, wiecej informacji znajdziesz w wątku "katowice wspólna jazda" Ja w sobotę jadę z kuzynem do Bytomia, na te całe Dolomity (niby faje trasy), się pojedzie sie zobaczy , więc jak masz ochotę i czas to zapraszamy! Witczer, na dolomity pojedziesz innym razem, tam nie potrzeba wiele czasu. 2 godzinki i przejedziesz to wzdłuż i wszerz, jest ładnie ale krótko.
terrago Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Chlopcy ta Pani ma dopiero 2 posty na forum... Zaopatrzcie sie w dobry sprzęt do walki w miejscu spotkania Moze byc nieciekawie,ale tylko moze byc, bo nie mówie,ze ta pani nie chce jezdzić. Zdziwiłbyś się jak czasem takie Panie amatorki, co czasem mają na swoim koncie 2-3 posty potrafia człowiekowi dać w dupę... Pozdrawiam, M.
imperator03 Napisano 28 Lipca 2011 Napisano 28 Lipca 2011 Czesc, Jest moze ktos kto jezdzi czasem na trasach dla niezbyt wymagających? Jesli tak chetnie sie przyłacze, sama nie mam konkretnego planu, nie wiemn czy taką jazde rekreacyjną bierzecie w ogóle pod uwage.. Jakas chętna/y? To czekam na odzew . Pozdrawiam zapraszam na wypadzik do krakowa....
t0mas82 Napisano 29 Lipca 2011 Napisano 29 Lipca 2011 To chyba jakieś zorganizowane wykopki Ile jeszcze "odgrzejecie" tematów z 2006? A ja się pytam gdzie są moderatorzy - pewnie na urlopach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.