nina Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 Czesc, Jest moze ktos kto jezdzi czasem na trasach dla niezbyt wymagających? Jesli tak chetnie sie przyłacze, sama nie mam konkretnego planu, nie wiemn czy taką jazde rekreacyjną bierzecie w ogóle pod uwage.. Jakas chętna/y? To czekam na odzew . Pozdrawiam
Kamilos Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 No ja jezdze w okolicach katowic, ale moim zdaniem nie ma zadnej ciekawej trasy w tych terenach ja sam juz sie zanudzam na smierc. Ale mozemy sie kiedys gdzies wybrac
Badb Catha Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Zależy które okolice Katosów. Jeżeli od strony Dąbrowy, to nie ma sprawy:). Znam bardzo płaskie trasy, ale tylko po szosie.
wolfik Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Jestem z Katowic, wiec jezdze troche po okolicach blizszych i dalszych czesto lasy murckowskie, panewnickie, jak cos to kontakt na gg numer 4939684
pmol Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Ja z mysłowic, często bywam na rowerze w katowicach, chorzowie i znam ciekawe traski:)
dayus Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Chlopcy ta Pani ma dopiero 2 posty na forum... Zaopatrzcie sie w dobry sprzęt do walki w miejscu spotkania Moze byc nieciekawie,ale tylko moze byc, bo nie mówie,ze ta pani nie chce jezdzić.
Karol Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 No ja jezdze w okolicach katowic, ale moim zdaniem nie ma zadnej ciekawej trasy w tych terenach ja sam juz sie zanudzam na smierc. Żartujesz? Jeśli chodzi o trasy takie bardziej rekreacyjne to akurat nie ma co narzekać. Akurat u nas z każdej strony mapy Katowic coś ciekawego jest i do jazdy nawet po 80km w niewymagającym terenie w zupełności wystarcza Górki, wzgórza, hołdy oczywiście też się znajdą
Gvalchmei Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Pojawiam się czasami w tych stronach. Chętnie przyłączę się do małej wyprawy.
wolfik Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Pojawiam się czasami w tych stronach. Chętnie przyłączę się do małej wyprawy. zapraszam
nina Napisano 16 Września 2006 Autor Napisano 16 Września 2006 dayus co to ma do rzeczy ze mam 2 posty? Spoko, juz czuje sie gorsza bo dopiero zaczynam tu pisac.. Sory za zwłoke ale 2 tyg byłam daleko i bez neta, a chęci dalej są tylko niech sie troszke podkuruje.. zaliczylam bolesny upadek 3 dni temu nic nie złamane ale m.in. zwichnięty nadgarstek Jestem z Rudy Śl. wolfik na pewno sie odezwe
Witcher Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Kamilos, to chyba źle szukałeś bo w k-ce i okolicach są bardzo fajne trasy! Nino, polecam fajną trasę nad Pogorię, niezbyt długa, płaska i na końcu jeziorko z licznymi knajpkami
lukkas Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 o jakiej Pogorii mowisz, i czy moglbys opisac ta trase???
Majkel Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 ooo... kolezanka z Rudy Slaskiej. jaka dzielnica jesli mozna spytac? jak cos to dosc czesto jezdze w tygodniu po 16.00-17.00 glownie po lasach w trojkacie Zabrze - Mikolow - Katowice. w weekendy to zwykle gdzies dalej. jesli nie jezdzisz ze srednia max 10km/h to mozna gdzies skoczyc czasem
Pacmen_89 Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 Tą drogę na Pogorie też bym chętnie poznał ;P Bo ta którą jezdze już chyba 2 rok mnie nudzi...same miasta i głowne ulice ;/
Witcher Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Trasa na Pogorię by Witcher Ja zaczynam trasę w K-ce Bogucice, potem śmigam przez Dąbrówkę Małą do Sosnowca, a potem Będzin. Ten fragment jest niestety przez miasto, ale innej drogi chyba nie ma. Można by było spróbować przez Czeladź (tak jak autobus 61), ale tej trasy w ogóle nie znam W Będzinie jest już lepiej (no i zamek jest) bo się od razu odbija na Łagisza, a z tamtąd już widać Pogorię 3 Szczerze mówiąc, trudno mi jest tą trasę opisać tak dokładnnie, gdzie i kiedy skręcić, ale możemy się wybrać np. w sobotę na wspólnego TRIPA na Pogorię z Katowic, oczywiście z innych miast mogą się dołączyć gdzieś po drodze i w tedy zobaczycie trasę. Co Wy na to?
Shogun Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Ja jestem z Dąbrowy i tereny wokół pogorii znam dość dobrze, także jak coś to mogę zapodać jakąś fajną traskę. Moglibyśmy umówić się np. w centrum Dąbrowy pod pomnikiem Hendrixa i zrobić pętlę przez pogorie III i IV, przeczyce, buczyny, czy coś podobnego.
Pacmen_89 Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Ja zawsze śmigałem własnie od Katowic to przez Szopienice chyba, potem Sosnowiec centrum-> zagórze -> i chyba odrazu juz Dąbrowa Gornicza, a potem na Pogoria 1 i na miejscu jestem ;D Wybrac w trase bym się wybrał ale ten tydzień odpada jak dla mnie ...:/
hosejw Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Ja zawsze śmigałem własnie od Katowic to przez Szopienice chyba, potem Sosnowiec centrum-> zagórze -> i chyba odrazu juz Dąbrowa Gornicza, a potem na Pogoria 1 i na miejscu jestem ;D jade podobnie, tyle że ja wjeżdżam do Sosnowca od strony Mysłowic do nina: tu jest fajna traska: http://www.dolinka.kom.pl/index.php?strona=43&trips=2 ja nią bardzo często jeżdże, powiedzmy że nie jest zbyt wymagająca no i prawie cały czas gnasz przez las jeśli cie zainteresuje podeśle mapke, ...może razem pojeździmy więcej tras rowerowych : http://www.dolinka.kom.pl/index.php?strona=42 też są fajne
Witcher Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Shogun to ja z chęcią się piszę na taki wypad. Pasuje Ci w tą sobotę? Co prawda nie wiem gdzie jest pomnik hendrixa w DG ale jakoś się znajdziemy Hosejw: Mi możesz podesłać tą mapkę, o trasa nawet fajna, moja dziewczyna nie lubi podjazdów i najlepiej jeździła by na czymś gdzie jest zawsze lekki spadek
Shogun Napisano 19 Września 2006 Napisano 19 Września 2006 Ja mam cały weekend wolny, ale w sobotę może pojadę w beskidy pośmigać, jakby nie wyszło to się zgadamy. A pomnik Hendrixa (dawniej Czerwonych Sztandarów) jest w centrum DG pod Pałacem Kultury Zagłębia.
Majkel Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 sobota w Beskidach? sa wolne miejscowki jak cos?
Shogun Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 sobota w Beskidach? sa wolne miejscowki jak cos? Jasne!
Witcher Napisano 20 Września 2006 Napisano 20 Września 2006 A jakieś bliższe info na temat tego wypadu? Bo kurcze jak na złość wszystkie wypady mi się na sobotę ustawiły i trzeba wybrać i mam do wyboru: Dolomity w Bytomiu, Paprocany no i Shogun jak się zgodzi i napisze jakieś info to będą i beskidy HOSEJW PODEŚLIJ MAPKĘ DO TRASY KTóRą PODAłEś W LINKU!!
Biedronca v4 Napisano 26 Września 2006 Napisano 26 Września 2006 czy ktos dwie kropki przygarnie? Mam kolezanke,ale ona boi sie miejskich drog,a czasem by do celu dotrzec treba przejechac przez miasto. Druga to z Cz-wy do mnie przyjezdza z rowerem,ale wiadomo niebawem nasz raj sie skonczy i zostane osamotniona Kondycja moja jest srednia w sumie choc potrafie zasuwac i pokonac wiele kilometrow w ciagu calego dnia Wiec gdyby pogoda w pazdzierniku dopisala... Nie preferuje skal i gor (to wole osobiscie deptac na miejscu niz zjezdzac na rowerze ktory czasem sie sypie ) pozdROWER! Ekhm...kogo ja tu zauwazylam? pana D. vel Majkel
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.