zam240 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Witam, Jestem nowy na tym forum. Specjalnie założyłem profil by uzyskać od Was info, może ktoś akurat pomoże. Otóż napaliłem się na rower Montague Boston, oficjalna strona polskiego dostawcy milczy, rower puki co nie jest jeszcze dostępny. Czy ktoś z Was drodzy forumowicze spotkał się z tym rowerem? Może ktoś ma do sprzedania ten rower lub dojście do sprowadzenia go z zagranicznych sklepów. Proszę o jakiekolwiek info, może rower kogoś zaciekawił tak jak mnie i również chciałby go nabyć to będzie nas więcej:) Pozdrawiam, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabinhood Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Te rowery Montague/Swissbike były dostępne w polskiej dystrybucji 2 czy 3 sezony temu. Też byłem mocno zainteresowany, ale w końcu odpuściłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zam240 Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ja też pewnie będę musiał odpuścić bo nie ma jak go zakupić. Znalazłem w sklepie w uk ale z kosztami dostawy przy dzisiejszym kursie funta wychodzi prawie 4 tysie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.