lukaszk Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Elo, Pytanie Czy mając pulsometr do biegania mogę go używać do jazdy rowerem? Wiem, że niektórzy producenci mają modele dedykowane na rower, ale czy one działają inaczej czy tylko chodzi o wygodę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak samo tylko do lepsiejszych (bardziej rozbudowanych) mozesz podpiąć na zewnętrzny gps czy czujnik kadencji np... Ja tak np. używam Suunto T6d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Czy czujnik kadencji jest aż tak potrzebny? Coś on daje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, coś daje - pomiar kadencji Czy jest aż tak potrzebny - nie, nie jest aż tak potrzebny, bywa pomocny jeśli ktoś wie po co go chce używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ale tak naprawdę po co jest pomiar kadencji? Czy pulsometr z czymś takim będzie bardziej dokładny? Nie wiem w ogóle po co jest ta kadencja. Czy ktoś mógłby mi wytlumaczyc jak krowie na rowie ? Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 http://lmgtfy.com/?q=kadencja+na+rowerze Mam nadzieję że wiesz co może się stać z pulsometrem na rękę przy upadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszk Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ogólnie wiem co to kadencja ale nie widzę jej zależności z mierzeniem pulsu. Tak teraz poczytalem i stwierdzam, że do takich wniosków sam doszedłem juz dawno jeśli chodzi i kadencję i ile się kręci w jakich warunkach. Nie wiem co się może stać z zegarkiem na ręku przy upadku. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therion7777 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Mam nadzieję że wiesz co może się stać z pulsometrem na rękę przy upadku. Wysilam wyobraźnię, ale ni huhu nie wiem. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Przy upadku na asfalt możesz rozbić szkiełko, jeśli będzie słabo zabezpieczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therion7777 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 No... forum się aż roi od zrozpaczonych rowerzystów z rozbitymi zegarkami jak widać )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Rób jak chcesz...pisałem po prostu co może(nie musi) się wydarzyć podczas jazdy z pulsometrem na nadgarstek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.