bioly87 Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 http://rowerowybazar.com.pl/rama-stalowa-ns-core-sztyca-zacisk-stery,o3460 czy ta rama się nadaję do all mountain. Wzrostu mam 183cm nie będzie za mała?
JacobH Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie nadaje. To rama do dirtu/freeride/4x. Na dodatek do jeżdżenia za mała dla Ciebie o trzy rozmiary.
bioly87 Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Napisano 17 Kwietnia 2016 Sugerowałem się opisem producenta: "Core to sztywniak do freeride’u z prawdziwego zdarzenia. Sprawdzi się doskonale w każdym wymagającym terenie – od dużych dropów, przez długie podjazdy, na wijących się w nieskończoność singletrackach kończąc. Stal to idealny materiał do budowy takiego roweru – jest mocna, wytrzymała i co najważniejsze nie przenosi tak dużych wibracji jak sztywne ramy aluminiowe oferowane przez większość producentów. Geometria Core bazuje na aftermarketowej ramie Surge. Rower zachowuje się stabilnie podczas dużych prędkości i skoków, pozwala też na komfortowy dojazd do domu. Jeśli szukasz uniwersalnego hardtaila, Core jest właśnie dla Ciebie!" Ta rama jest chyba tylko w rozmiarze 15 i 16", czyli za małe na mnie? W takim razie jakiej marki i model ramy szukać w podobnej cenie?
JacobH Napisano 17 Kwietnia 2016 Napisano 17 Kwietnia 2016 No nadaje Widziałeś chłopaków jeżdżących po mieście na rowerach z całkiem obniżonymi siodełkami, złamanych w pół żeby się zmieścić na krótkiej ramie? Będziesz wyglądał podobnie Ta rama jest króciutka. Ma zdaje się z 380mm reacha. Szukaj używanego Dartmoora- na przykład Horneta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.