llancer Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 http://velo.pl/rowery/gorskie-sztywne/cross-country-29/accent/peak-29-pro-2016 Nie wiem czy było. Ale przeglądając allegro w poszukiwaniu kierownicy natknąłem się na kierownice accent Execute... Szpreajac w google ogarnąłem ,że jest to produkt z całej grupy nowej accenta. No i z linku wyzej jest też rower na ramie peaka. Komponentach nowej grupy Accent Execute i napędu x.0 Mi się bardzo podoba. Koła,sztyce,siodełko bym przygarnął Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Rower fajny ale jeszcze nie jest dostępny w Velo. Pamiętać trzeba, że rozmiarówka jest -1 w porównaniu do poprzedniej, czyli XL to teraz L, L=M a stara M to teraz S. Komponenty ciekawe i bardzo fajne. Miałem złożone koła do przełaja na obręczach EXE -komplet 1540 gr, więc jest zawsze jakaś alternatywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ogólnie to ja mam peaka tyle ze 2014.. Ale chetnie do kompletu bym przygarnął komponenty execute. No i te obręcze są naprawde dla mnie ładne Może następne koła na nich zrobie A co do roweru moim zdaniem ładnie wygląda,ale mogli by dać na jakimś słabszym osprzęcie też, bo raczej osoby które kupują rame peaka nie wkładają tam najwyższych grup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 bo raczej osoby które kupują rame peaka nie wkładają tam najwyższych grup mógłbyś się zdziwić co do Peaka ludzie wsadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 No Fakt. Z drugiej strony 1,5 roku na peaku,lekki nie jestem. rama też nie za cieżka. Ale sztywna,wytrzymała. W wygladzie prosta. Więc wsumie czemu mają nie wsadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi