MartinH Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Czy może ktoś polecić jakąś pojemną nerkę na rower, potrzebowałbym załadować do niej dokument, dętkę i małą pompkę, wszystkie jakie do tej pory widziałem są bardzo małe, plecak odpada bo na lokalne trasy mam już dość spoconych pleców Cena powiedzmy do 100 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 To chyba masz za długą pompkę. Większość nerek jakie mam/miałem/widziałem spokojnie zmieściłyby krótką pompkę i całą resztą. Ale rozważyłbym na Twoim miejsci przeniesienie tego bagażu na rower, czy do torby/uchwytu czy jakiejś zamocowanej na ramie narzędziówki. Nie spocisz się ani grama, nic Cię nie będzie obcierało, według mnie lepiej na rowerze niż na sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Osobiście polecam sprawdzony patent: Dodatkowy koszyk na bidon oraz coś takiego: https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/bidony-i-koszyki/bidony-rowerowe/p,pojemnik-na-narzedzia-super-byasi-czarny-750ml-elite,452541.html?_pli=2ca92c - pomieści naprawdę sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Marcin, jeśli dałbyś radę przenieś pompkę na ramę to polecam podsiodłówkę Topeak dostępną chyba w 3 rozmiarach. U mnie sprawdza się znakomicie taki zestaw na lokalne jeżdżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.