Ramzesio Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Wie ktoś gdzie można znaleźć opis przebiegu tego szlaku lub dokładniejszą mapę? Interesuje mnie szczególnie odcinek Poznań - Bydgoszcz gdyż trasa z Wrocławia (skąd mam zamiar wyruszyć) jest opisana dość dokładnie lecz później ciężko już o jakieś konkretne informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof59 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Proponuje mapy topograficzne nie ma tam co prawda opisanych szlaków rowerowych ale sa dokladne http://www.ksiegarniamapnik.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Mi w orux-e pokazuje R9. Nie wiem czy to jest to samo? Fakt w Poznaniu ginie by się pojawić za Gnieznem. Poznań - Gniezno jest R2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.