bike5 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Mój damper Rock Shox Monarh 165/38 sie popsuł...ale najdziwniejsze jest to że do ostatniej chwili działał bez zarzutu...Miałem w nim ustawiony sag na 30 % w/g podziałki na goleniu...To był Grudzień temperatura na dworze +1 stopnia...i nagle goleń całkowicie siadł schował sie w 80 % ..Pomyślałem ze na pewno uszczelki się zużyły i poszło nagle powietrze z komory....Rower stał az do Wiosny...Wczoraj chciałem zobaczyć jakie jest ciśnienie w komorze i ku mojemu zdziwieniu było takie jak trzeba 15 BAR .. Wiec co mogło się zepsuć w damperze ?? ze goleń tak nagle siadł ?? ma ktoś podobne doświadczenie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalSBK Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Bo poszło z komory, ale nie znikło tylko poszło sobie do innej komory. Serwis z wymianą uszczelek powinien pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi