JacobH Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Eccentrica nikt do skakania nie projektował? To ja wysiadam Panowie
MikeSkywalker Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Eccentrica nikt do skakania nie projektował? Wersji z Reconem 120 nie bardzo Ale pewnie zaraz się dowiem że na 100 mm też można skakać bo cały dirt to robi.
beskid Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Jak ktoś ma wątpliwości co wybrać do jazdy jak na filmikach to niech zaliczy lądowanie z ramą sztywną a potem z damperem. Popieram tutaj to co pisze @Mike. Co do potencjalnego wyboru unikał bym ryzyka. Kupowanie niektórych modeli fulli Krossa jest takim ryzykiem i Gianta Reigna x.
Kodi9 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Napisano 18 Kwietnia 2016 ^w takim razie co w końcu? Bo w temacie pojawiło się tyle osób z odmienną opinią, że sam się pogubiłem, jeden twierdzi ze to bedzie lepsze, drugi ze to a ja bez żadnej wiedzy nie jestem w stanie wybrać. Btw. damper to ta "spręzyna" pod siodełkiem? XD
MikeSkywalker Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Nikt Cię nie weźmie za rączkę i nie pomoże z zakupem. Padło kilka propozycji musisz wybrać, chyba że liczysz że wszyscy w temacie przystaną na jedną opcję No i jakiekolwiek pojęcie w temacie wypadało by zdobyć, bo tak, damper to ta "spręzyna" pod siodełkiem
ramol01 Napisano 19 Kwietnia 2016 Napisano 19 Kwietnia 2016 Dam Ci taka mała radę jeszcze: poczytaj o rowerach do dh, fr, enduro, jakieś poradniki o wyborze pierwszego roweru oraz testy różnych bike`ów (tych starszych i nowszych), a temat stanie się o wiele przejrzysty. Pogadaj z kumplami na trasie, coś doradzą, może dadzą się "karnąć", wtedy nie będziesz już taki całkiem "zielony" i na pewno będzie Ci łatwiej określić wymagania co roweru. Widzisz sam, założyłeś temat typu "jaki rower nada się dla mnie do dh" i ilu ludzi, tyle opini, a każdy ma swoje indywidulane predyspozycje dokształć się trochę, samemu poszukaj jakichś rowerów i podlinkuj je tutaj, wtedy na pewno dostaniesz sporo wskazówek odnośnie np. sprzętu (co jest spoko, co trzeba wymienić itp. ) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.