seczuan Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Witam mam pytanie do osób które były, lub miejscowych czy wjadę tam na spokojnie rowerem (czy szlak nadaje się do jazdy rowerem, nie jest trudny) Góry Orlickie od Kamień Rübartscha do Orlica zielonym szlakiem Góry Bystrzyckie Schronisko PTTK Jagodna do szczytu Jagodna Chcę jutro zaliczyć te 2 szczyty do Korony Gór Polski i chętnie odpalił bym się na nie rowerem i nie wiem czy da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 1. Zielonym szlakiem podjedziesz bez problemu, tzn może będzie z 200 metrów pchania, ale generalnie jest bardzo fajnie. 2. Bez najmniejszego problemu. Szlak to szutrowa droga, którą pokonasz w siodle. tutaj kilka zdjęć z wycieczki właśnie na Orlicę i Jagodną https://picasaweb.google.com/101977155750520821072/OrlicaJagodna?authuser=0&feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Dzięki pchania normalnie 50m jest tylko na sam szczyt (dzisiaj 500 bo kto by się tam jeszcze lodu spodziewał bardzo fajna trasa i nawet w miarę sucho było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.