kubakamo Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Siema, może mi pomożecie. Rower stoi od dwóch lat w garażu, wcześniej jeździł na nim mój brat w kilku maratonach. Chcę go sprzedać, ale sam nie wiem ile jest teraz warty. Wiem, że to niezły sprzęt ale minęło już kilka lat, nie siędzę w temacie, nie wiem jak technika poszła do przodu i które z komponentów są przestarzałe. Wrzucam sporo zdjęć w linku, rzućcie okiem i oceńcie jeśli możecie. Będę wdzięczny, no i oczywiście oferty też wchodzą w grę.Pozdrawiam.K. http://postimg.org/gallery/27rsix63s/
lesieque Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Ceny Ci nie podam, bo dokładnie nie wiem ile mogłoby to być, ale nie licz na grube pieniądze.Sprzęt jest dobry, fajny i na pewno trwały. Tyle tylko, że obecnie ci którzy się ścigają używają wiekszych kół, większej ilości przełożeń lub nowszych rozwiązań i wśród "ścigantów" na pewno nie znajdziesz zainteresowanych. Z kolei ci którzy jeżdżą bardzo amatorsko patrzą na gadżety i jak będą mieli do wyboru używany rower na dobrym osprzęcie lub nowy rower na hamulcach tarczowych, ale o beznadziejnych właściwościach to niestety ale wybiorą ten drugi.Kolejna sprawa to dokładne umycie roweru. Jest w kilku miejscach porysowany, a napęd wygląda nieźle, ale ilość smaru i brudu wiele osób może zniechęcić. Zdejmij łańcuch, kasetę wyczyść w benzynie aby się świeciła lub aby była matowa, ale nie taka usyfiona jak obecnie. Szczególnie jeżeli rower miałby być kupiony przez osobę, która chce kupić dobry rower za małe pieniądze, niekoniecznie która się zna na sprzęcie i bardziej kupuje jak to się mówi organoleptycznie, oczami niż dzięki swojej wiedzy na temat sprzętu
Root Admin Mieciu Napisano 15 Kwietnia 2016 Root Admin Napisano 15 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.