mart3112 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam, poszukuję od dłuższego czasu butów pod spd które wyglądają jak normalnie wyglądające buty do chodzenia. Niestety większość to typowe trekkingowe. To co znalazłem z tego typu butów najwięcej jest DZR np. DZR MECHANIC, DZR NICE. W polskich sklepach od biedy widziałem tylko Shimano CT41. W ogóle jest możliwość żeby znaleźć takie buty, gdzieś na miejscu? Niestety butów z wysyłki za bardzo nie mogę brać, bo zawsze jak nie długość to szerokość nie pasuje Z góry dziękuję za nawet małe nakierowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Giro robi fajne buty, w Berlinie mają je stacjonarnie w sklepach. Zależy z jakiej części Polski jesteś ja mam względnie blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Ludzie chodzą w różnych butach więc ciężko zgadywać co masz na myśli pisząc o "normalnie wyglądających butach do chodzenia"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart3112 Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Darek14 więc dlatego podałem jako przykład DZR i model Shimano Giro robi fajne buty, w Berlinie mają je stacjonarnie w sklepach. Zależy z jakiej części Polski jesteś ja mam względnie blisko. Właśnie patrze, że fajne modele ma Giro. Niestety ja mam trochę za daleko do Berlina, ale wieczorkiem poszukam w sklepach bliżej mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Kłaniam, Five10 i Teva robią dużo butów SPD wyglądających jak skejtoskie człapaki. Jeśli to masz na myśli pisząc "normalne" to jest to jakiś trop. Szacunek.. I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Jeśli to masz na myśli pisząc "normalne" chyba, że chodzi o wizytowe lakierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 ... bo takie też są. Różni ludzi, różne definicje normalności Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Znajdzie się trochę takich modeli "casual'owych", ale co z tego znajdziesz w polskich sklepach...?Hmmm, no właśnie...http://antranik.org/the-practical-guide-to-casual-and-stylish-looking-clipless-shoes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Bardzo trudno okreslić co to takiego "normalnośc". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart3112 Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Żeby uniknąć problemu co kryje się pod "normalnym butem" podałem przykłady Więc do pantofelków jest daleko. Chodziło mi o takie buty które nie wyglądają jakbym wrócił od razu z górskiej wycieczki na szosie Patrząc na wszystkie to rzeczywiście Giro ma niezłe i Teva, ale tych niestety dostępnych w Polsce nie widzę. Patrząc teraz to Shimano CT41 wydają się być całkiem przez swój wygląd i cenę która jest raczej bardzo przyzwoita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.