Skocz do zawartości

[buty] SPD wygląd zwykłego buta

mart3112

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, poszukuję od dłuższego czasu butów pod spd które wyglądają jak normalnie wyglądające buty do chodzenia. Niestety większość to typowe trekkingowe. To co znalazłem z tego typu butów najwięcej jest DZR np. DZR MECHANIC, DZR NICE. W polskich sklepach od biedy widziałem tylko Shimano CT41. W ogóle jest możliwość żeby znaleźć takie buty, gdzieś na miejscu? Niestety butów z wysyłki za bardzo nie mogę brać, bo zawsze jak nie długość to szerokość nie pasuje :( Z góry dziękuję za nawet małe nakierowanie :)

Darek14 więc dlatego podałem jako przykład DZR i model Shimano ;)

Giro robi fajne buty, w Berlinie mają je stacjonarnie w sklepach. Zależy z jakiej części Polski jesteś ja mam względnie blisko.

Właśnie patrze, że fajne modele ma Giro. Niestety ja mam trochę za daleko do Berlina, ale wieczorkiem poszukam w sklepach bliżej mnie.

Żeby uniknąć problemu co kryje się pod "normalnym butem" podałem przykłady ;) Więc do pantofelków jest daleko. Chodziło mi o takie buty które nie wyglądają jakbym wrócił od razu z górskiej wycieczki na szosie :) Patrząc na wszystkie to rzeczywiście Giro ma niezłe i Teva, ale tych niestety dostępnych w Polsce nie widzę. Patrząc teraz to Shimano CT41 wydają się być całkiem przez swój wygląd i cenę która jest raczej bardzo przyzwoita ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...