Skocz do zawartości

[cross] wybór odpowiedniego modelu

krzewi7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.zastanawiam się nad kupnem roweru typu cross i mam dylemat który wybrać waham się między lazaro elitary v3 ,kands avangarde i romet orkan 4.0

ROWER ROMET ORKAN 4.0 HYDRAULIKA ! Wyprzedaż 2015 (6102204644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

2016! LAZARO ELITARY V3 HYDRAULIKA BLOKADA ALIVIO (6093855878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

SUPER OKAZJA_CROSS AVANGARDE 28'_KANDS_HYDRAULIKA! (6095211426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ceny podobne wiec pytanie czy te rower tak bardzo się różnia i co Wy byście mi polecili ! 

Napisano

zastanawiam sie także nad lazaro integral v3 tylko nie bardzo wiem czym sie rozni od elitary v3 ?? sprawdzałem parametry i wszystko praktycznie jednakowe więc  w czym tkwi różnica ktoś coś wie?

Napisano

Elitary vs. Integral różni się hamulcami (hydrauliczne tarcze vs. V-brake) , V2 vs. V3 różni się osprzętem (Acera 3x8 vs. Alivio 3x9) oraz amortyzatorem (NEX z mechaniczną blokadą vs. NVX z hydrauliczna blokada).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...