Abihabi87 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Siema Po dłuższych trasach powstają u mnie otarcia w kroczu koło pachwiny. Aktualnie używam kremu xenofit second skin ,ale nie zdaje on egzaminu do końca, otarcia powstają. Znalazłem krem Elite ozone protect, jest on nie co droższy od xenofita, ale nie wiem jak ze skutecznością. Czy ktoś z was próbował ten krem, daje rade ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moszczan25 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Wazelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Przed - nie ma takiego. Po - sudokrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Sportsbalm ANTI-FRICTION BALM bardzo chwalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Na już powstałe otarcia maść Maxibiotic , po wyleczeniu wspomniany Sudocrem lub Bepanthen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Sudokrem i wentylacja aby skóra oddychała. Przed można by stosować talk, ale raczej w krytycznej sytuacji. Wywal bieliznę lub zmień na bezszwową. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrbino Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 przed mąka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 A po co stosować różne wynalazki? Krem.mąka przed, maści - talk po. Chcesz jeżdzić w długie trasy to zainwestuj w Brooksa. Wygodnie, zdrowo i nie trzeba zakładać pieluchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Bepanthen plus jest -przynajmniej w moim przypadku- dużo lepszy od sudokremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abihabi87 Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 w tym okresie czyli w temp od 10 - 15 st. jeżdżę z wkładką coolmax + spodnie singletraki gdzieś kiedyś czytałem ,że winna może być za duża wkładka ,która ociera o skórę, moja jest już bardzo bardzo zużyta także też myślę nad kupnem nowej wkładki @robertrobert1 siodełko brooks do mtb to chyba kiepski pomysł, chyba ,że są takie a ja nie wiem o nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.