MAster070 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Chciałbym kupić swój pierwszy rower szosowy, ale zastanawiam się co wybrać. 1200zł, to zbyt mało aby kupić coś nowego, dlatego chciałbym zakupić jakąś używkę. Słyszałem pozytywne opinie o Triban 500. Co myślicie o tym sprzęcie ? Może w tej cenie coś lepszego znajdę ? A może samemu poskładać rower z kupionych części ? Co myślicie o tej ofercie ?: ROWER SZOSOWY TRIBAN 500 B'TWIN szosa szosówka kolarzówka kolarka Nysa • OLX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 To ja ponownie zapytam: dlaczego chcąc kupić rower z ostrym kołem takiego nie pokazujesz? Tylko szosowy z paletą biegów? Tu masz rower szosowy na ostrym kole: http://olx.pl/oferta/rower-ostre-kolo-faggin-57cm-klasyk-super-stan-CID767-IDeZyWj.html#05a9f53c30 Czy Ty wogóle wiesz co to jest ostre koło? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAster070 Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 O matko, z poprzedniego tematu całość przekopiowałem... razem z tą frazą. Już poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Better mate Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.