PrzYm Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 hhhhmmmm może rower masz trochę niewyważony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No niewiem... Mój kumpel co umie bardzo dobrze wheelie jeździ na różnych rowerach czy to na swoim czy na czyimś to mu sie udaje a na moim tego nie umie...Co mam robic?? HELP!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haxigi Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 No niewiem... Mój kumpel co umie bardzo dobrze wheelie jeździ na różnych rowerach czy to na swoim czy na czyimś to mu sie udaje a na moim tego nie umie...Co mam robic?? HELP!! a co za rower masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dual aluminiowy amor 120mm skoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 witam posiadam amor duro (2007) i kiere z długim mostkiem (100 mm) i nie moge wogóle poderwac koła, znaczy troszke moge ale jest bardzo trudno czy jak zmienie mostek na krótszu to ebdzie mi znacznie łatwiej ?? czy ktos z duro tym nowym tez tak miał ?? PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja mam podobny amor ( SR Suntour XCR 120mm) i mi po przejechaniu około 2,5 metra opada koło .... Jak temu zarazdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 witam ej CzArNy93 a tobie te pokretła przy amorze działaja ?? bo u mnie to sa tylko dla picu ;/ i ty masz krótki mostek czy długi ?? a ty regulujesz przegiecie w tył tylnim hamulcem czy prubujesz balansowac ciałem w przód i tył ?? PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 W pizdu u mnie żadnych dirtów niema. ej a nie można napisać "qrde" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 czy ktos mi odpowie na moje pytania ?? up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 balansujesz kolanami na boki, a tylni hamulec to jak Cię do tyłu już ciśnie.. zaciskając klamkę automatycznie przechyla Cię do przodu używając ją z wyczuciem możesz kontrolować maksymalne wychylenie do tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 witam chodzilo mi o pytanie z mostkiem , jeszcze wyżej PZDR arbuz92 --- 06.07.07.: witam posiadam amor duro (2007) i kiere z długim mostkiem (100 mm) i nie moge w ogóle poderwac koła, znaczy troszke moge ale jest bardzo trudno czy jak zmienie mostek na krótszy to bedzie mi znacznie łatwiej ?? czy ktos z duro tym nowym tez tak miał ?? PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mój mostek ma około 70mm ale bym go musiał jeszcze zmierzyc zeby wiedziec dokładnie... Ja mam problem że nie moge daleko przejechac na tylnym kole bo jak chce to go moge nawet tak poderwac przednie że polece do tylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 6 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Uzywaj tylniego hamulca... Ja tez na poczatku próbowalem bez zeby zobaczyc mniej wiecej na jakiej wysokosci trzeba miec kolo.Potem gdy Cie przechyla do tylu musisz wcisnac lekko klamke i przechyli Cie z powrotem do przodu , natomiast gdy przechyla cie na boki to kolana i kierownice dawaj w przeciwna strone. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 7 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No dziekuwa za rade bd próbował PzDr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek8 Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 No ja już troche poćwiczyłem i powiem że tak 20 metrów przejade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A ja tam ćwiczę i nic mi nie wychodzi....Może mam źle wyważony rower?? Jak myślicie?? A i jeśli tak to jak temu zaradzić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 A jaki masz rower?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycek8 Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Podstawowe pytanie Czarny93 ile ćwiczysz?? Ja myslałem że jestem jakimś kaleką że mi nie wychodzi ale na to potrzeba czsau taka prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzYm Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 On chyba już długo ćwiczy. Zobacz poprzednie strony tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 No ćwicze od początku wakacji a zmierzyłem mostek i ma on 14 cm czy to może przeszkadzać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haxigi Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Elo. Mam pytanie czy na rowerze downhillowym mozna robic wheelie i inne tricki ? Chodzi o to czy da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tak, zależy od umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 No to jak? Może ten mostek przeszkadzać czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 witam jak ja mialem długi mostek to był bardzo bardzo trudno poderwac przednie koło . jak zmienilem mostek było znacznie łatwiej i odrazu nauczylem sie bunny hop'a a teraz sie ucze tych mauali itd ..... moim zdaniem zadne porady ani zaden poradnik nie pomoze ci sie tego nauczyc poprostu musisz wykonywac setki prób ..... a długo masz rower ?? jezeli krótko to poprostu musisz go dobrze wyczuc ........ PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzArNy93 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Od ponad roku ...Mam duala ile kosztuje jakiś dobry mostek tylsko żeby był tobry do tych wszystkich wheelie i do dirtu... PzDr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.