MAster070 Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam wszystkich. Chciałbym kupić swój pierwszy rower szosowy na ostrym kole, ale zastanawiam się co wybrać. 1200zł, to zbyt mało aby kupić coś nowego, dlatego chciałbym zakupić jakąś używkę. Słyszałem pozytywne opinie o Triban 500. Co myślicie o tym sprzęcie ? Może w tej cenie coś lepszego znajdę ? A może samemu poskładać rower z kupionych części ? Co myślicie o tej ofercie ?: http://olx.pl/oferta/rower-szosowy-triban-500-btwin-szosa-szosowka-kolarzowka-kolarka-CID767-IDf4oGX.html#9b5a51313e
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2016 Kłaniam, To chcesz szosę czy ostre koło? Bo szosa to szosa, a ostre koło to rodzaj napędu... Szacunek... I.
MAster070 Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Napisano 14 Kwietnia 2016 Wybacz nieznajomość terminologii. Miałem na myśli rower szosowy na ostrym kole, zrobiłem edit pierwszego posta
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2016 Dalej nie bardzo łapię... Chcesz rower z napędem ostrokołowym a pokazujesz szosę z wolnobiegiem, przerzutkami i czymtamjeszczebądź biegowym... Zatem? Szacunek... I.
MAster070 Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Napisano 14 Kwietnia 2016 Dobije mnie ta terminologia. Chodzi o kolarzówkę, inaczej mówiąc rower szosowy ?
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2016 ... no to jak ma być szosa to po co piszesz w dziale "Ostre Koło"? Jest osobny, szosowy dział, tam pytaj. Ostre koło, to ostre koło. Bardzo specyficzna, ograniczona systemem napędu nisza. Rower z takowym może być używany w dowolnych warunkach, również na szosie Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.