Skocz do zawartości

[OPONY] specialized ground control

SemperFidelis

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam takie pytanko:

Posiadam rower Giant Atx z oponami (od gianta)27,5x1,95 po zrobieniu okolo 300km stwierdzlem iz jazda w terenie jest ciezka i opony srednio sprawdzaja sie a wiec postanowilem zmienic. Kupilem specialized ground control 27,5x2,3 nie mialem jeszcze jak przetestowac bo oczywiscie leje tak ze glowa boli.

Rowerem poruszam sie do pracy glownie teren jazde tez preferuje w terenie

W internecie wiadomo naczytalem sie juz wszystkiego :) teraz czekam na wasze zdanie, czy zmiana dobra, opony czy dobre i warta swej ceny i ogolnie!?

Pozdrawiam Grzesiek :)

Napisano

Ta na razie jeszcze caly czas pada, pytanie chyba proste kazdy moze wyrazic opinie :) czy dobrze czy zle czy mozna bylo co innego. Ja sie podziele tylko jak wyjade z domu:) ale widze ze niepotrzebnie zaczwlem pisac

Napisano

Ta na razie jeszcze caly czas pada, pytanie chyba proste kazdy moze wyrazic opinie :) czy dobrze czy zle czy mozna bylo co innego. Ja sie podziele tylko jak wyjade z domu:) ale widze ze niepotrzebnie zaczwlem pisac

Ale @, ma rację, skoro już kupiłeś to jeździj i niech ci dobrze służą. Pytanie o opinię mogłeś zadać zanim je kupiłeś, bo teraz to już pozamiatanie, chyba, że ma możliwość oddania lub wymiany.

Z tego co się zdążyłem na szybko zorientować, to są one idealne na trudne, mokre warunki, więc pogodę na testy masz idealną, skoro u ciebie cały czas pada :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...