SemperFidelis Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Witam, mam takie pytanko: Posiadam rower Giant Atx z oponami (od gianta)27,5x1,95 po zrobieniu okolo 300km stwierdzlem iz jazda w terenie jest ciezka i opony srednio sprawdzaja sie a wiec postanowilem zmienic. Kupilem specialized ground control 27,5x2,3 nie mialem jeszcze jak przetestowac bo oczywiscie leje tak ze glowa boli. Rowerem poruszam sie do pracy glownie teren jazde tez preferuje w terenie W internecie wiadomo naczytalem sie juz wszystkiego teraz czekam na wasze zdanie, czy zmiana dobra, opony czy dobre i warta swej ceny i ogolnie!? Pozdrawiam Grzesiek
Maciek226 Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 ----------------------- , post do usunięcia
cervandes Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Pytasz o opinie już po zakupie? To chyba odwrotnie powinno działać - kupujesz i informujesz resztę jakie wrażenia...
SemperFidelis Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Napisano 14 Kwietnia 2016 Ta na razie jeszcze caly czas pada, pytanie chyba proste kazdy moze wyrazic opinie czy dobrze czy zle czy mozna bylo co innego. Ja sie podziele tylko jak wyjade z domu:) ale widze ze niepotrzebnie zaczwlem pisac
SovaLTD Napisano 14 Kwietnia 2016 Napisano 14 Kwietnia 2016 Ta na razie jeszcze caly czas pada, pytanie chyba proste kazdy moze wyrazic opinie czy dobrze czy zle czy mozna bylo co innego. Ja sie podziele tylko jak wyjade z domu:) ale widze ze niepotrzebnie zaczwlem pisac Ale @, ma rację, skoro już kupiłeś to jeździj i niech ci dobrze służą. Pytanie o opinię mogłeś zadać zanim je kupiłeś, bo teraz to już pozamiatanie, chyba, że ma możliwość oddania lub wymiany. Z tego co się zdążyłem na szybko zorientować, to są one idealne na trudne, mokre warunki, więc pogodę na testy masz idealną, skoro u ciebie cały czas pada
SemperFidelis Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Napisano 14 Kwietnia 2016 Ta opcja oddania zamiany bez problemu ogarne dziecko i moze sie wybiore w las chyba mnie namowiles
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.