mister_szakal Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam Mam w planie zakup używanego roweru crossowego. W oko wpadł mi Kross Evado 3.0 (http://olx.pl/oferta/rower-kross-evado-3-0-CID767-IDe9IU5.html#614c488ea0). Czy ta oferta jest opłacalna czy raczej szukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_K Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nikt nie odpowie Co na takie pytanie na podstawie dwóch zdjęć zrobionych z takiej odległości. Nie widać w jakiej kondycji jest kaseta i korba chociażby. Wyjściowo kosztował 2000zł (cena katalog) jeżeli kupujący nabył go w promocji chociażby -10% (normalny upust sprzedawcy) to albo za dużo nie chce stracić albo rzeczywiście jest w dobrej kondycji. Jedynie, że masz możliwość odbioru osobistego wtedy ja bym się targował do 1000, oczywiście jeżeli rama, napęd i hamulce są nienaganne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vdcmike Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nie warto. Do tego rower pochodzi z okresu problemów krossa z ramami. Max 800-900zl z tendencją zniżkową w zależności od zużycia komponentów. BTW: na przyszłość trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi