XMasterX Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam wszystkich ! Poszukuje spodni rowerowych tak do 150zł, przyznam szczerze pierwszy raz decyduje się na ubranie termoaktywne ale z tego co czytam warto Tylko teraz tak, wybrać spodenki czy spodnie ? Robi się coraz cieplej i tu pytanie czy np w 20stopni dam radę w długich ? Sklep w mojej okolicy oferuje: Spodnie rowerowe długie 2015 RSM002 TERMODRY BLACK - Sklep Sportowy Rzeszów AXEL-SPORT. Narty, Rowery, Bagażniki, Sklep Narciarski, Rowerowy - Kellys Ocieplane nogawki SHIMANO THERMAL LEG WARMER - Sklep Sportowy Rzeszów AXEL-SPORT. Narty, Rowery, Bagażniki, Sklep Narciarski, Rowerowy - Kellys Co o tym myślicie ? spodnie za 119zł ? Dzisiaj jednak przejechałem się w dresach i przyznam szczerze nie wiem czy długie to dobry pomysł xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_olo86 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Nie ma sensu teraz kupować długich. Kup krótkie i ewentualnie jakieś nogawki. Ja od około 10 stopni latam w krótkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XMasterX Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 A jakie krótkie do 150zł ? schimano ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 No te MĘSKIE SPODENKI ROWEROWE 4F 2015 RSM001 wyglądają dośc sensownie choć ja bym się skłaniał jednak do takich z szelkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmx Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Podepne się ja szukam jakieś spodenki tak do 100zl. Jeżdżę drugi rok na btwin 300 i dzisiaj myślałem, że mnie trafi przejechałem ponad 60km i była tragedia. Wcześniej miałem inny rower i inne siodło teraz mam tribana 500 i być może to też wina tego siodełka, które jest w tym rowerze. Nie jeżdżę w dalekie wypady tak czasem około 50-100km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Tylko teraz tak, wybrać spodenki czy spodnie ? Robi się coraz cieplej i tu pytanie czy np w 20stopni dam radę w długich ? Żadne długie, od + 10 można śmiało latać w krótkich. Ja dzisiaj przy + 11 na początku na + 16 kończąc jeździłem cały ubrany na krótko, jak latem i było idealnie, ani gorąco ani zimno, pytanie tylko jak jeździsz, bo ja daje na maxa cały czas, więc raczej mi gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmx Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Kupiłem dzisiaj na promo 70zł takie spodenki: https://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mskie-500-szelki-czarno-szare-id_8327981.html Ktoś posiada? Jakieś opinie? Chodzi mi głównie o wkładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Sprzedawca ma jeszcze inne rozmiary, w tej cenie lepszych nie znajdziesz http://allegro.pl/spodenki-na-rower-700-meskie-b-twin-i6119775011.html#thumb/4 http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=11350672&id=110179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Moim zdaniem najlepszy wybór to spodenki krótkie na szelkach, do tego dokupienie tanich długich spodni do biegania np. coś takiego: https://www.decathlon.pl/legginsy-ekiden-warm-id_8312342.html W chłodniejsze dni zakładam je pod spodenki i zdają swój egzamin w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzia90 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Nosisz krotkie spodenki z wkładka i pod to legginsy? Pod spodenki nie powinno zakladac sie nawet bielizny, temu zastanawiam sie czy Cie to nie obciera? Nie lepiej dokupic do krotkich nogawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Na szczescie nie mam zadnych problemów z obtarciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.