Skocz do zawartości

[ Spodenki lub spodnie ] do 150zł

XMasterX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !

Poszukuje spodni rowerowych tak do 150zł, przyznam szczerze pierwszy raz decyduje się na ubranie termoaktywne ale z tego co czytam warto :)

Tylko teraz tak, wybrać spodenki czy spodnie ?

Robi się coraz cieplej i tu pytanie czy np w 20stopni dam radę w długich ?

Sklep w mojej okolicy oferuje:

Spodnie rowerowe długie 2015 RSM002 TERMODRY BLACK - Sklep Sportowy Rzeszów AXEL-SPORT. Narty, Rowery, Bagażniki, Sklep Narciarski, Rowerowy - Kellys

Ocieplane nogawki SHIMANO THERMAL LEG WARMER - Sklep Sportowy Rzeszów AXEL-SPORT. Narty, Rowery, Bagażniki, Sklep Narciarski, Rowerowy - Kellys

Co o tym myślicie ? spodnie za 119zł ?

Dzisiaj jednak przejechałem się w dresach i przyznam szczerze nie wiem czy długie to dobry pomysł xd

Podepne się ja szukam jakieś spodenki tak do 100zl.

Jeżdżę drugi rok na btwin 300 i dzisiaj myślałem, że mnie trafi przejechałem ponad 60km i była tragedia. Wcześniej miałem inny rower i inne siodło teraz mam tribana 500 i być może to też wina tego siodełka, które jest w tym rowerze.

Nie jeżdżę w dalekie wypady tak czasem około 50-100km.

Tylko teraz tak, wybrać spodenki czy spodnie ? Robi się coraz cieplej i tu pytanie czy np w 20stopni dam radę w długich ?

Żadne długie, od + 10 można śmiało latać w krótkich. Ja dzisiaj przy + 11 na początku na + 16 kończąc jeździłem cały ubrany na krótko, jak latem i było idealnie, ani gorąco ani zimno, pytanie tylko jak jeździsz, bo ja daje na maxa cały czas, więc raczej mi gorąco :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...