lysyadin Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Witam, Krótko i na temat... Mam do wyrwania taki rowerek: http://supersportowy.pl/meskie/185-ltd-pro-green-kiwi.html?gclid=CIDT4NGri8wCFcFsGwodpkUC5A za kwotę ok 4000 zł, nowy. Aktualnie mam Giant Talon 1 ltd 2015. Wzrost 186 Waga 110 kg.. Czy warto brać za takie pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Chyba wiesz dobrze, ze ta cena jest srednio o 5 stow mniejsza niz normalnie? Moim zdaniem tak, kwestia tylko gdzie chcesz jezdzic, bo jak faktycznie po gorach to sztywna oska z tylu by sie przydala, jezeli tak ogolnie bez ekscesow to spoko. Dla porownania mam 189 wzrostu, ale na bosaka nie jezdze, wiec spokojnie jest to 190 i 105kg wagi, rower to LTD 2015 /bez pro/ i funkcjonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyadin Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Po górach nie, maratony gogola, wyjazdy max 60 km, głównie po lesie, Nie oszczędzam specjalnie roweru, ale też nie kat uje go nie wiadomo jak... Giant wytrzymuje, a tu niby rama jest lepsza.. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi