porcelanowy Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Powitoł Szukam widelca stalowego (rodzaj stali :nieważne, i tak będzie lżejszy niż obecne amortyzowane kowadło) pod koło 26" i klasyczne skręcane 1" stery. Zamiennik balastu który posiadam w Panasonicu Co musi mieć: - rura sterowa min. 13cm; - wysokość oś-korona widelca: 40,5-41cm (39-42 nie będzie tragedii); - standard 100mm i 9mm oś; - cena: do 150ziko (wolałbym mniej mogę lekko nagiąć); - stan wizualny ma mniejsze znaczenie, byle prosty i bez wgnieceń; - wyprzedzenie chyba w okolicy 5-7cm... nie pamiętam dokładnie. Tu akurat mniej ważna sprawa bo składam bułkowóz. Co może mieć: - mocowanie pod V-ki lub tarczę (lub to i to), choć V-ki preferowane; - kolor czarny, inne przeżyję - mocowania na bagażnik, błotniki, itp., ale nie są konieczne. Tyle chyba, jak coś sobie przypomnę to dodam Wolałbym dobrą (prostą) używkę od kogoś z forum lub towar z polskiego sklepu, niż ciągnięcie czegoś z ebajca/zagranicy (tu jakieś namiary mam). Dziękuję, pozdrawiam i zapraszam na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Standardowo: http://velo.pl/czesci/widelce/accent/widelec-mtb-1 Pewnie znajdziesz go w 80% sklepów rowerowych. Pytałeś w ogóle, czy najpierw na forum? Nie wiem jak z wysokością czy wyprzedzaniem, ale skoro to bułkowóz to nie ma co dzielić włosa na czworo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Powitoł Wyobraź sobie, że przed założeniem wątku sprawdziłem nawet jego dane katalogowe. Sporo poniżej minimalnej wysokości którą wrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Widzę Kraków. Jakiś czas temu w Windsporcie na Stoczniowców kupiłem za grosze naprawdę fajny retro widelec cro-mo. Co prawda 1 1/8", ale trochę tam tego mieli, więc może i Tobie uda się coś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Powitoł Podzwonione, pomejlowane do krakowskich sklepów/serwisów - nic nowego, nic z demontażu. Albo za niskie, albo pod 1 1/8", albo..., albo... Nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Servuss, We wtorek dam Ci znać - prawdopodobnie mamy coś zalegającego w ciemnym kącie sklepowego magazynu rzeczy zbędnych i nieużywanych, pamiętam jakieś trzy lub cztery widły, dwa bankowo pod 26"... POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 15 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.