Mr0wa_1991 Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 hejka! Kolejne pytanie z mojej strony (kto pyta nie bladzi :]) mam zamiar kupic taka korbe Korba i nie wiem czy zadziala bo pisze ze wspolpracuje z 8 rzedowym lancuchem, a ja bede mial lancuch 7 rzedowy (tez HG) i nie wiem czy rusze z miejsca bo korba bedzie stekala ze zly lancuch jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Moim zdaniem nie powinno byc problemu Bedzie smigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Moim zdaniem nie powinno byc problemu Bedzie smigac bedzie dzialac bez problemu. odwrotnie moglby byc problem ale tez nieoniecznie. jesli lancuch jest na siedem biegow tak jak i kaseta to przy tarczach korby na 8 przelozen lancuch bedzie po prostu wspolpracowal z odrobine wezszymi tarczami korb. ale nie ma to wplywu wlasciwie na nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Lancuch pod 6-7-8 to jest ta sama szerokosc generalnie , wszystko bedzie do siebie pasowac. Jedynie lancuchy pod 9 sa wezsze ale i tak korby przeznaczone pod 8 z nimi wspolpracuja bez problemu oraz korby pod 9 pracuje z 8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Mozesz smialo brac. Tylko zapytaj w sklepie czy bedzie Twoj suport pasowac do tej nowej korby. Albo sobie pozniej jeszcze suport w razie potrzeby zmienisz. Ja po zmianie korby musialem zmienic suport bo do nowej korby stary suport byl za dlugi i przerzutka przednia nie chciala 3 blatu obslugwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Thx za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.