imonfire Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 3 minut temu Dzień Dobry, Planuję zakupić rower CANYON GRAND CANYON CF 6.9 - po wpisaniu moich 'wymiarów' w kalkulatorze pojawił się bardzo dziwny komunikat i zasugerowano mi wybór rozmiaru S - jak uważacie, jaki rozmiar powinienem wybrać? Długość nogi 80, długość tułowia 66. Mam Canyona NERVE z 2015 w rozmiarze M i przyznam, że jest on na mnie ciut za duży, bo przy maksymalnym przesunięciu siodełka do przodu siedzę minimalnie za daleko kierownicy. Z góry dziekuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imonfire Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Czy ktoś mógłby odpowiedzieć? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Ja juz widze ze w drugim watku o tym rozprawiasz... Skoro M jest dla Ciebie za duza to w czym problem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imonfire Napisano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 W tym, że z aplikacji FIT MY BIKE dostępnej na Iphonie wychodzi, że powinienem zakupić rozmiar M, kto ma rację.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Długość górnej rury możesz zmniejszyć krótszym mostkiem. Wyjdzie to nieco lepiej niż przesuwanie siodła na max do przodu. Sprawdź w obecnym rowerze czy wystarczy Tobie sztycy w mniejszym rozmiarze, na oko przy nodze 80 i Sce może być słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schwinn0 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 ciekawe masz te pomiary bo w innym temacie dlugosc nogi podales 81... http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=16062 pomierz sie dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marco1973 Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 ja mam 174cm wzrostu, długośc nogi 83cm i rozmiar M jest dla mnie idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi