DIYaudioPawelS Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 witam wiem ze takie tematy pojawiaja sie bardzo czesto... ale obecnie nie ma swiezego tematu pod ktory mozna sie podpiac zgubilem jedna rekawiczke i musze kupic nowa pare chcialem kupic na szybkiego to samo co mialem, czyli ravX thermo x http://ravx.com/products/thermo-x/ ale niestety jedyny sklep (e-bmx.pl) juz ich nie posiada (po zakupie wycofali je dopiero ze strony) tak wiec pytanie brzmi - jakie rekawiczki kupic zamiast ravX thermo x? zakres temperatur w jakich je uzywalem to 7-8 do 15 stopni na plusie mile widziany dlugi sciagacz jak w thermo x - mam slabe rzepy w softshellu mile widziane odblaski preferowany kolor to raczej czarny cena - najlepiej ok 50zl rozmiar XL (na w/w podanej stronie jest fajny pdf z rozmiarami ) ewentualnie prosze podac adresy sklepow stacjonarnych gdzie w warszawie w weekend moglbym sobie poprzymierzac takie rekawice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Jeśli masz szerszą dłoń mogą ci pasować Pearl Izumi. Ale to cienki softshell, a nie fleece. W sumie jest coś podobnego, ale tylko rozm. L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Polecam rękawiczki GORE. Strasznie drogie 200 PLN ale warto. Ręka wogole sie w nich nie poci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 O tej porze roku jeszcze takie ciepłe rękawiczki?Softshell od pearlizumi jest bardzo ciepły i dłonie bardzo się pocą.na taki okres przejściowy to wystarczają mi najtańsze softszele z decathlonu lub letnie rękawiczki bo tez używam z długimi palcami a pod nimi takie cieniutkie bawełniane też z decathlonuostatnio trafiłem w tkmaxie rękawiczki z do biegania nike z jakąś tam ichniejsza membraną i bardzo dobrze mi się w nich jeździ na szosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Polecam rękawiczki GORE. Strasznie drogie 200 PLN ale warto. Ręka wogole sie w nich nie poci Gore najprawdopodobniej produkuje i sprzedaje 50 rożnych modeli rękawiczek. Samych na sezon jesień/zima jest 16. Może dokładniej? Mogę polecić Shimano Windbrake, które można kupić w okolicy 80-90 zł. Na 5-15 stopni są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 O tej porze roku jeszcze takie ciepłe rękawiczki? jak sie jedzie rano do pracy to wcale nie jest tak cieplo a skoro "dlugie, cieple" rekawice nosze do 15*C to czy one sa az tak cieple? shimano bez sciagacza na nadgarstku - odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Oczywiście drożej i dla mnie za ciepłe na 10-15C (w takich temperaturach jeżdżę w letnich z długim palcem), ale dobrze mi się nosi http://endurastore.pl/rekawiczki_windchill_2016,33,167.html PS Tu taniej, ale rozmiary ograniczone http://www.pmbike.pl/pl/p/Rekawiczki-ENDURA-Windchill-Glove/739 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.