imonfire Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Dzień Dobry, Planuję zakupić rower CANYON GRAND CANYON CF 6.9 - po wpisaniu moich 'wymiarów' w kalkulatorze pojawił się bardzo dziwny komunikat i zasugerowano mi wybór rozmiaru S - jak uważacie, jaki rozmiar powinienem wybrać? Długość nogi 80, długość tułowia 66. Mam Canyona NERVE z 2015 w rozmiarze M i przyznam, że jest on na mnie ciut za duży, bo przy maksymalnym przesunięciu siodełka do przodu siedzę minimalnie za daleko kierownicy. Z góry dziekuję za pomoc.
Mod Team safian Napisano 13 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 13 Kwietnia 2016 Zdublowany temat. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.