MarkAries Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam Wszystkich. Proszę o pomoc w wyborze roweru. Czytałem wiele postów na temat Integral V3 i byłem już zdecydowany na kupno tego modelu. Całkiem przypadkiem trafiłem na Eries i pojawił się problem... Eries bardziej przypadł mi do gustu wizualnie no i cenowo jest nieco tańszy. Obydwa modele wyposażone są w przerzutki Alivio. Nie wiem natomiast co myśleć o reszcie osprzętu. Rower posłuży mi jako środek transportu do pracy 0k 20 km plus weekendowe wycieczki. Co myślicie o tych rowerach??? Lazaro Eries
seraph Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Eries ma lepsze tzn markowe opony i chyba tyle. Tak to wszystko porównywalne lub wręcz identyczne, więc bierz na wygląd.
MarkAries Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor Napisano 15 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie seraph. Kupuję więc Eries Eveo...
normalny9999 Napisano 23 Kwietnia 2016 Napisano 23 Kwietnia 2016 panowie tez mysle nadd tymi modelami ,widze ze slabsza korba w eriesie ale mi sie tez bardziej podoba , a wie ktos jak z geometrią ramy w tym eriesie, bo jakos mi sie nie widzi ta z integrala ,podobno przydluga cos, a umnie rowerem beda smigac okazjonalnie 3 osoby wzrost 180/170/170
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.