kaerCM Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 hej, w skrócie dla tych, co nie chce im się czytać: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie, do którego nie czeka się 100 lat i który zająłby się taką kontuzją, nie musi być żaden NFZ, po prostu sprawdzony fachowiec historia dłuższa: ze względu na łączenie u mnie biegania i jazdy na rowerze, nabyłem dość chyba nietypową dla kolarzy kontuzję mam zdiagnozowaną kontuzję pasma biodrowo-piszczelowego (czy jak kto woli kolano biegacza lub ITBS) diagnozę postawił ortopeda, który natychmiast zabronił biegania, natomiast pozwolił na normalne treningi na rowerze (zazwyczaj jeżdżę 40-70 km dziennie 4 razy w tygodniu, wcześnie był to 3x rower, 1x bieganie - ok. 10-12 km, w zimę proporcje odwrócone były) dostałem też skierowanie na fizykoterapie, bodajże kinezyterapię, luxmed i oczywiście miesiąc czekania, nawet przy dodatkowym płaceniu, podczas tego miesiąca okazało się, że kolano zaczyna się też powoli odzywać na rowerze w końcu na 1 fizykoterapii gość powiedział mi, żeby ograniczyć także rower do 30 km/tydzien, nie forsować kolana, kolejna wizyta oczywiście powinna być po 3 dniach, ale kolejki i znów trzeba czekać, stąd moje pytanie: czy ktoś zna dobrego fizjoterapeutę w Warszawie, który zająłby się takim kolanem i do którego kolejki nie wynoszą po miesiąc czekania dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havelock Napisano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Dominik Omiotek http://www.blfizjoterapia.pl/index.php/kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.