Skocz do zawartości

[kompatybilność]

Radoslav

Rekomendowane odpowiedzi

bedzie dzialac,ale bedzie obslugiwala 7 biegow a nie 8[wozek sie nie wychyli dalej niz na 7 rzedów]...

A dlaczego będzie? Proste 7 i 8 biegow z tego co wiem ma takie same odleglosci miedzy koronkami. System ciągniecia pozostaje ten sam czyli 1:2. Jedyny mankament to wlasnie zakres pracy wozka.

bedzie dzialac,ale bedzie obslugiwala 7 biegow a nie 8[wozek sie nie wychyli dalej niz na 7 rzedów]...

Dokładnie oto mi chodziło. To bedzie rower mojej dziewczyny i niechce, żeby kase na darmo wydawała jak coś. Choć jak by czasem udało sie z 8 to bedzie poprostu bonus bo i tak tego nie bedzie wykorzystywać. Próbuje jak mogę żeby wkręcić ja w rower :)

dzieki...

nie wiem jak z tourneyem , ja miałem xt z 93(pod 7ke) na kasecie 9cio

udało mi sie ustawić go na 8 biegów (w środku jeden przeskakiwał)

ale zakres miał aż za duży i spokojnie nawet "wychylał sie" poza kasete ..

wiec tak czy siak ,warto sprobować ,działac i tak bedzie

Fryta nie obsluzy :D... wozek ma zakres na 7 biegow i dalej go nie przepchniesz.

az mi sie w to wierzyc nie chce... nigdy nie mialem takiego sprzetu w rekach, ale po prostu nie wierze.

wczesniej pisales o odleglosci miedzy koronkami, ale kolega nie pisale ze manetki tez ma na 7 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...