SCHAB98 Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, Chcę sobie kupić dość wytrzymały rower do niewielkich hopek i nieregularnie ukształtowanego terenu. Pytanie czy ten oto model: http://olx.pl/oferta/magnum-alien-dh-domain-160-mm-dh-fr-leader-fox-CID767-IDbTbv1.html jest wart swojej ceny i będzie mi godnie służył. Jestem początkującym w sportach rowerowych, bowiem przesiadam się z podrasowanego RockRidera 5.1, w którym padł mi 3 razy suport. Myślę, że ten rower mógłby być dobrą podstawą dla takiego laika jak ja. Proszę o Wasze opinie na temat ceny i wyposażenia pojazdu. Pozdrawiam.
jahjah Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Ten akurat rower jest już od ponad roku na olx. Generalnie leader fox jest dość dobrym sprzętem. Osobiście mam cocaine 14". Możesz kupić dużo taniej i samemu go dopracować sprzętowo. Ze zdjęć nie wiele widać na jakim jest osprzęcie. Pewne jest że był malowany lub oklejany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.