R10 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Czy ktoś z Was montował i używa zapięcie koła Axa Victory? W rowerze nie mam otworów dedykowanych na śruby mocujące zapięcia, ale wiem, że np. Axa Defender miała wersję na dwie wystające śruby z płytką dociskową do montażu na widełkach. Czy Axa Victory występuje w podobnej "widełkowej" wersji? Strona producenta jest bardzo lakoniczna, ale są dwie wersje zwykła i 'removable': http://www.axasecurity.com/bike-security/en-gb/products/locks/framelocks/ A może 'removable' dotyczy kluczyka (wyjmowany lub niewyjmowany)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 to zabezpieczenie nie zabezpiecza roweru przed kradzieżą ! kup łańcuch albo u-locka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta01 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 @R10 Myślę ze bardzo ciekawe zabezpieczenie, ale takie pytania najlepiej wysyłać do sklepów które mają je w ofercie.... najlepiej do sklepów z rowerami holenderskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.