Kool Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam , mam taki problem , kupiłem ww hamulce lecz nie pasują pod mój rower , zacisk opiera się o tarczę 160mm ,czytałem że można użyć podkładek z v-brake lecz nie wiem czy dobrze zrobiłem(założyłem podkładki) , bo podczas mocniejszego dokręcenia zacisk nie jest równo z tarczą lecz pod kątem |\| jak lekko odkręcę zacisk jest wszystko ok nie trze o tarcze . Jak by ktoś miał zdjęcie jak ma wyglądać ułożenie podkładek z tarczą160mm i mocowaniem pm z tyłu. Z góry dziękuje. Cytuj
LifeIsGood Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Spróbuj bardzo lekko dokręcał na przemian i tą t tą śrubę od adaptera lub ew. Może lekko spiłuj adapter to pod innym kątem będzie i się zmieści Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 24 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2016 Elixiry 5 bodajże sa zaprojektowane pod podkładki 3d. Są podobne do tych z vek ale czy maja identyczną grubość nie mam pojęcia, jak sa za małe, dołóż pod nie jeszcze zwykłe płaski i powinno być ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi