Kool Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam , mam taki problem , kupiłem ww hamulce lecz nie pasują pod mój rower , zacisk opiera się o tarczę 160mm ,czytałem że można użyć podkładek z v-brake lecz nie wiem czy dobrze zrobiłem(założyłem podkładki) , bo podczas mocniejszego dokręcenia zacisk nie jest równo z tarczą lecz pod kątem |\| jak lekko odkręcę zacisk jest wszystko ok nie trze o tarcze . Jak by ktoś miał zdjęcie jak ma wyglądać ułożenie podkładek z tarczą160mm i mocowaniem pm z tyłu. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LifeIsGood Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Spróbuj bardzo lekko dokręcał na przemian i tą t tą śrubę od adaptera lub ew. Może lekko spiłuj adapter to pod innym kątem będzie i się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 nic nie piłuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Elixiry 5 bodajże sa zaprojektowane pod podkładki 3d. Są podobne do tych z vek ale czy maja identyczną grubość nie mam pojęcia, jak sa za małe, dołóż pod nie jeszcze zwykłe płaski i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi