Wafel69 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Witam!czy ktoś jechał przez te 2 tunele podmorskie na rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi ci o przejezdność rowerem sprawdź tutaj http://www.cycletourer.co.uk/maps/tunnelmap.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel69 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 dzięki za odpowiedź, ale co ja mam tam sprawdzić???? Tunel jest zakazany dla rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Do pionierów świat należy Ogólnie kary za łamanie przepisów w norwegi są spore więc jeśli nie chcesz ryzykować to albo prom albo droga na około (jeśli jest taka możliwość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel69 Napisano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 promu nie ma. To jest wyspa wiec drogi na około też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie jest prom z wyspy Valderøya, a tam spokojnie dojedziesz rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel69 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 WItam, rozwiązanie: wpisywałem prom w wyszukiwarkę i mi nic nie wyszkoczyło. Jest coś takiego jak express boat do Alesund z wyspy Valderøya. (kursuje jednak bardzo żadko). Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi