ceder Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Co możecie polecić przyzwoitego do crossa 28' ? Obecne schwalbe marathony już się kończą i chciał bym kupić coś nowego, o bieżniku pozwalającym po ubitym gruncie jechać-lesie-oraz asfalcie.
MikeSkywalker Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 A co z Marathonami nie tak że chcesz zmieniać? Wybór bieżników mają spory.
ceder Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Napisano 11 Kwietnia 2016 hmm, marathony na bieżniku super, grube, powoli się ścierają itp, ale ten obszar między felgą a bieżnikiem jest b.cienki. Już raz mi się rozcięła opona w tym miejscu, nie wiem czy o kamień czy coś. Teraz też mam w jednej małe rozcięcie-pęknięcie ale podlepiłem taśmą od środka i na razie działa.
MikeSkywalker Napisano 11 Kwietnia 2016 Napisano 11 Kwietnia 2016 Pytam bo sam się do Plusów przymierzam i wg opinii wielu to jedne z lepszych opon na rynku.
ceder Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Napisano 11 Kwietnia 2016 ja chyba mam pecha i o jakiś kamień albo coś musiała mi sie rozciąć ta cienka boczna część, ale fakt, kapcia na niej nigdy nie złapałem.
CentrumRowerowe Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Marathony Plus to bardzo pancerne opony, także na bocznych ściankach, jeśli je rozciąłeś to inne modele też by raczej ucierpiały. Mocne i trwałe i lżejsze są też Marathony mondial
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.