Skocz do zawartości

[Hydrapak] O tym jak Hydrapak leci w kulki

sznib

Rekomendowane odpowiedzi

@@sznib, kilka miesięcy temu również szukałem nowego ustnika do Hydra. W moim po kilku sezonach niestety w silikonową gumę ustnika wlazła pleśń. Próbowałem dziada wygotować w wrzątku ale efekt był słaby. Grzybki wnikneły zbyt głęboko w strukturę. Anyway...

Faktycznie w kraju też nie znalazłem oryginalnych ustników ale kupując nowe opony (już nie pamiętam czy to był Alltricks czy CRC) oryginalne ustniki były dostępne bez problemów w jakiś małych pieniądzach.

Pamiętajcie, że HydraPack robi również bukłaki militarne/ASG, więc czasem warto szukać w sklepach z tego typu asortymentem.

Na aju u wroga też są. Np. 14eu z przesyłką. Drogo?!

http://www.ebay.de/itm/Hydrapak-Bite-Valve-Hydration-Mundstuck-von-Berghaus-Innendurchmesser-ca-6mm-/261580347570

• Mod Team

Pamiętajcie, że HydraPack robi również bukłaki militarne/ASG, więc czasem warto szukać w sklepach z tego typu asortymentem.

Wszędzie szukałem, nigdzie nie ma. Np:

http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=13543

Nnno, był na jednej aukcji na Allegro, ale krzyczeli sobie 99pln :woot:

Na ######aju u wroga też są. Np. 14eu z przesyłką. Drogo?!

Prawie 70pln? Za drogo. I długi czas oczekiwania. Ustnik Camelbaka kupiłem za połowę tego i po kilku dniach przesyłka u mnie.

• 1 miesiąc temu...

Mam podobny problem i powiem szczerze, że wcale nie czuję przewagi jakośćiowej dakine/hydrapacka nad produktami decathlonu... Co więcej, jak ustnik decathlonu zaczął cieknąć to można go było łatwo zamykać i otwierać (rozsunięcie wzdłuż rurki) a nie przekręcać o 180 stopni. W dodatku zamiennik decathlonu dało się kupić, w przeciwieństwie do tego... Nie wiecie może czy decathlonowe pasują do rurki hydrapacka? Czy lepiej od razu uderzać w ustnik camelbaka?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...