EzioAuditore Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Cześć, posiadam: - auto typu kombi ale BEZ relingów dachowych - bagażnik rowerowy Tjule Proride 591 - poprzeczki dachowe montowane do dachu na których mogępołożyć np. boks; są one marki KRZAK Pytanie: czy wyżej wymieniony bagażnik rowerowy nadaje się do montażu na byle jakim relingu czy muszę zainwestować w Thule? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Tak, albo na obejmy albo jak poprzeczki marki KRZAK mają rowki to na wsuwki M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Wszystko zależy od wymiarów belki marki KRZAK ... FreeRide 532 ( z foto w necie wygląda że ma te same obejmy) montowałem na aluminiowych belkach z Lidla ale było już ciasno. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EzioAuditore Napisano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Ja mam coś takiego u siebie: http://e.allegroimg.pl/original/14/56/44/36/60/5644366046 W weekend będę mierzyć na działce zatem. Chciałem się upewnić czy jest jakaś nadzieja czy od razu mam zacząć inwestować w nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.