Kacama93 Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam. Mam problem z doborem roweru, mam nadzieje że będziecie w stanie mi pomoc Tak więc, najbardziej zainteresował mnie rower typu Cross, ponieważ będzie służył mi do dojazdów do pracy a także rekreacyjnie raz na jakiś czas wypady poza miasto drogą asfaltową, więc wydaje mi się ze cross będzie najodpowiedniejszy Chciałbym żeby opony były większe niż 26 cali. Dodam że mam 182 cm wzrostu. Cena jaką moge dać to maksymalnie 1200 zł Zastanawiałem się nad lazaro integral v2Romet orkan 3.0 i dużo innych ale wole nie spamować a usłyszeć propozycje od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.