AveAdik Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam , mam problem z blokadą amortyzatora , od kiedy kupiłem rower w ogóle nie działało. Chciałbym się dowiedzieć jak działa ta konstrukcja i czy jest możliwość zamówienia części i wymiana samemu. Zamieszczam kilka zdjęć jak to wygląda u mnie . Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Odkręć śrubę od dołu oraz korek ten czarny od góry i wyciąg cały kartridż, bo z tego co tak na fotkach widze to możliwe że poluzowała ci się śruba od korka tego czarnego z którego ten bolec wychodzi. Wyciąg ten kartridż i sprawdź czy jest dokręcona ta śruba. Potem będziemy sie dalej martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AveAdik Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Ok, to zaraz się zabieram , ale mam jeszcze pytanie czy nic się nie stanie gdy wyciągne cały kartridż i będę mógł później normalnie skręcić to i dalej jeździć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Nic się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi