AveAdik Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam , mam problem z blokadą amortyzatora , od kiedy kupiłem rower w ogóle nie działało. Chciałbym się dowiedzieć jak działa ta konstrukcja i czy jest możliwość zamówienia części i wymiana samemu. Zamieszczam kilka zdjęć jak to wygląda u mnie . Proszę o pomoc Cytuj
ACTIVIA Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Odkręć śrubę od dołu oraz korek ten czarny od góry i wyciąg cały kartridż, bo z tego co tak na fotkach widze to możliwe że poluzowała ci się śruba od korka tego czarnego z którego ten bolec wychodzi. Wyciąg ten kartridż i sprawdź czy jest dokręcona ta śruba. Potem będziemy sie dalej martwić Cytuj
AveAdik Napisano 10 Kwietnia 2016 Autor Napisano 10 Kwietnia 2016 Ok, to zaraz się zabieram , ale mam jeszcze pytanie czy nic się nie stanie gdy wyciągne cały kartridż i będę mógł później normalnie skręcić to i dalej jeździć ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi